Информации за испорака

Ценети потрошувачи,

    Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите дистрибутивни партнери и истата се врши до секое населено место во Република Македонија.
    Испораката е бесплатна.
    Доставата на производот се врши во рок од 24 до 72 часа (од нарачката) секој работен ден вклучително и сабота, а производот ќе биде доставен до базата на карго експрес.
    Доставата не се врши само во недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници).

Други информации
    Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави во карго експрес.
    Сите пратки се осигурени од губење и оштетување при испорака согласно законот за поштенски услуги. При преземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише испратницата од доставувачот и да задржи еден примерок од истата како потврда за реализираното преземање.
    Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на +389 78 309 576 или на email: sales@pankmobil.com.mk