Начин на плаќање

    ПАНК МОБИЛ ви овозможува да го платите одбраниот производ со:
1.  Со платежна картичка VISA, MasterCard и Maestro од која било банка во Р. Македонија преку 
CaSys International 
2.    Плаќање во готово (при испорака на адреса) 
    Плаќање при испорака на нарачката:
    Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на адреса се извршува исклучиво во готово.
    **Цените на сите наши производи се со вклучен ДДВ.